ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κατασκευή υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Ξεκινά τις επόμενες μέρες η υλοποίηση του έργου κατασκευής υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Πρόκειται για την ανάπλαση των οικοδομικών τετραγώνων 668 και 669 και στην μεταξύ αυτών οδό Ρήγα Φεραίου τα οποία αγοράστηκαν από το Δήμο το Νοέμβριο του 2013 και βρίσκονται απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας έκτασης 1.445τ.μ.

Σκοπός του έργου είναι η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, σε χώρους πρασίνου, αναψυχής και άθλησης, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής δημιουργώντας ένα ευχάριστο, φιλικό στον άνθρωπο περιβάλλον με πράσινο, δυνατότητες αναψυχής και ήπιας άθλησης.

Όλοι οι χώροι διαμορφώνονται σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, στην οποία προβλέπεται η χρήση των πιο σύγχρονων υλικών και μεθόδων, σε εναρμόνιση με τις επιστημονικές προδιαγραφές ποιότητας που αφορούν την αντοχή των υλικών την προστασία περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών.

Τα όργανα εκγύμνασης που θα τοποθετηθούν είναι εργονομικά ασφαλή και αισθητικά άρτια. Οι χτιστές κατασκευές θα έχουν χαμηλό ύψος και για την περίφραξη προβλέπεται χαμηλό κιγκλίδωμα ώστε να μην εμποδίζεται η ορατότητα.

Σε όλους τους χώρους είναι δυνατή η πρόσβαση σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα με ράμπες και επίπεδα κατάλληλης κλίσης.      

           

Best News

Καλά Νέα / Καλές Ειδήσεις! – Θετική διάθεση / Θετικές Ειδήσεις! – good vibes / only good news!

                                                           

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close