Καβάλα: Τουρίστριες από τη Δανία έσωσαν από τον θάνατο 7 γατάκια

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Υποσιτισμένα και τραυματισμένα εντοπίστηκαν από τουρίστριες επτά γατάκια στην Καβάλα.

Οι τρεις γυναίκες από τη Δανία τα βρήκαν σε πολύ κακή κατάσταση και αμέσως έσπευσαν να τα βοηθήσουν. Αναζήτησαν και βρήκαν έναν κτηνίατρο προκειμένου να τα περιθάλψει κι έτσι η συμβολή των τριών τουριστριών αποδείχτηκε καθοριστική ώστε τα άτυχα γατάκια τελικά να σωθούν!

Όπως τόνισε στο GRTimes ο κτηνίατρος ο οποίος τα παρέλαβε, Ευστάθιος Συμεωνίδης, «ήταν θέμα τύχης. Ευτυχώς οι τρεις κοπέλες βρήκαν τα ζωάκια και τα μετέφεραν εδώ».

Ο ίδιος μάλιστα σημειώνει πως «πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο, με λύπη μας, συναντάμε πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό».

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, τα άτυχα ζωάκια βρισκόντουσαν στο… χείλος του γκρεμού. «Σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Δεν υπήρχε άλλος χρόνος», όπως περιγράφει.

Αυτή τη στιγμή τα γατάκια φιλοξενούνται σε κλουβιά νοσηλείας του κτηνιατρείου του κ. Συμεωνίδη, με τον ίδιο μάλιστα να βεβαιώνει ότι πλέον, βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο κ. Συμεωνίδης, επιπλέον, έχει μεριμνήσει, προκειμένου να βρεθεί το επόμενο σπίτι τους.

«Ήδη έχουν βρεθεί φιλόζωοι για να υιοθετήσουν τα τέσσερα από τα επτά γατάκια, ενώ είναι πιθανό να φύγουν σύντομα και τα υπόλοιπα τρία», όπως γνωστοποιεί ο κτηνίατρος.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -