Κεφαλογιάννης: «Υποχρεωτική η μάσκα στα ΜΜΜ και πιο συχνά δρομολόγια»

Δείτε επίσης

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης μίλησε για υποχρεωτική χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς και για πιο συχνά δρομολόγια, για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Ο Υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μίλησε για την νέα πρόκληση, της σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα.

Αναλυτικά οι νέοι κανόνες της σταδιακής άρσης μέτρων:

Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας για τους εγαζόμενους και το επιβατικό κοινό. Ο έλεγχος εφαρμογής του μέτρου θα γίνεται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που είναι επιφορτισμένοι με αυτό το καθήκον

Υιοθέτηση μέτρων ελεγχόμενης εισόδου στους σταθμούς, ώστε να επιτευχθεί κατά το δυνατόν η αναγκαία φυσική απόσταση

Αύξηση των συχνοτήτων των δρομολογίων, στον μέγιστο βαθμό από την πρώτη κιόλας ημέρα εφαρμογής του πλαισίου σταδιακής άρσης των περιορισμών. Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια στις αστικές περιοχές της Αθήνας διαμορφώνονται ως εξής:

  • στο μετρό και στον ηλεκτρικό σήμερα η συχνότητα των συρμών είναι 7.5 λεπτά κατά τις ώρες αιχμής και σχεδιάζεται να κατέβει ο χρόνος στα 6 λεπτά
  • στο τραμ από τα 11 λεπτά, στόχος είναι τα 8 λεπτά
  • στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ Αττικής, από 550 οχήματα θα ανέλθουν την πρώτη ημέρα σε 1.000

Σε δεύτερο στάδιο οι συχνότητές τους θα βελτιωθούν σε συνάρτηση με την περαιτέρω άρση των περιορισμών.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -