Κοριτσάκι ντύθηκε για το Χάλογουιν σαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πριν από μερικούς μήνες, την ημέρα του Χάλογουιν, η μόλις ενός έτους Τζαλέιν φόρεσε στολή, που θύμιζε την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η μητέρα της, Κάτελαιν, έντυσε την κόρη της σαν την βασίλισσα, καθώς ήθελε μία στολή που να μπορούν να ταιριάξουν και δύο στενοί φίλοι της μικρής: δύο μικρά σκυλιά. «Η Τζαλέιν αγαπά πολύ τα κουτάβια της», είπε η Κάτελαιν, η οποία σκέφτηκε να απεικονίσει με αυτόν τον τρόπο την φιλία τους στο Χάλογουιν.

Μάλιστα, έστειλε φωτογραφία της Τζαλέιν με το κοστούμι στην βασίλισσα Ελισάβετ, αφού της είχε μοιραστεί στο Facebook λαμβάνοντας σχόλια και likes.Λίγο καιρό αργότερα, η νεαρή μητέρα είπε ότι έλαβε απάντηση από το κάστρο του Γουίνσδορ, όπως μετέδωσε η The Sun. «Η βασίλισσα επιθυμεί να σας γράψω και να σας ευχαριστήσω για την επιστολή και την φωτογραφία που αποστείλατε», σημειώνει η επιστολή.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα θεώρησε ευγενικό εκ μέρους σας να της γράψετε και χάρηκε που είδε τη φωτογραφία της κόρης σας, Τζαλέιν, με την υπέροχη στολή της», αναφέρει, προσθέτοντας πληροφορίες για τα βασιλικά κατοικίδια.

Η Κάτελαιν είπε ότι έστειλε τη φωτογραφία χωρίς να περιμένει απάντηση. «Ειλικρινά ήμασταν ενθουσιασμένοι και λίγο σοκαρισμένοι», είπε. «Είναι κάτι που θα αγαπάμε για πάντα».

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -