ΚΠΙΣΝ: Απόκριες με δωρεάν live stream συναυλία των Burger Project

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 12.00 το ΚΠΙΣΝ εκπέμπει από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και φέρνει στις οθόνες σας μια ξεσηκωτική συναυλία από τους Burger Project (καθώς όπως έχει καταστεί σαφές, Απόκριες μόνο διαδικτυακά κι από απόσταση φέτος).

Η funky μουσική κολεκτίβα δίνει το έναυσμα για να στηθεί ένα αποκριάτικο πάρτι σε κάθε σπίτι. Μαράκες, σφυρίχτρες, κιθάρες και βιολιά μπλέκονται δημιουργικά με το χιούμορ, τη θετική ενέργεια, τους γρήγορους ρυθμούς και το freestyle ρεπερτόριο των Burger Project, φτιάχνοντας ένα ζωντανό μωσαϊκό χορού και τραγουδιού που θα παρασύρει μεγάλους και παιδιά.

Φορέστε το καλύτερο αποκριάτικο χαμόγελό σας, πάρτε χαρτοπόλεμο και κομφετί, ντυθείτε με ό,τι πιο τρελό βρείτε στο σπίτι και συντονιστείτε. Η συναυλία θα μεταδοθεί μέσω live streaming στον ιστότοπο του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Συντελεστές

X – King, κιθάρα – φωνή

Professor Cosmic, πλήκτρα – φωνητικά

To Soma, μπάσο – φωνητικά

Barbie G., τύμπανα

Special Guest:  Valentino, βιολί

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -