ΖΩΑ

Κρήτη: Γατάκι δίνει το «παρών» σε κηδείες και παρηγορεί τους συγγενείς

Απίστευτη ιστορία με γατάκι στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου Κρήτης, το οποίο μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία ακολουθεί το φέρετρο μέχρι τον τάφο.

Ένα γατάκι στην Κρήτη αποδεικνύει αυτό που είναι γνωστό σε όλους: ότι τα ζώα είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο, κυρίως στις δύσκολες στιγμές του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ ΤV το συγκεκριμένο γατάκι πηγαίνει σε κηδείες και κουλουριάζεται κάτω από το φέρετρο στη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπως αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, Μιχάλης Πιτσικάκης

Το τετράποδο το οποίο δείχνει να αντιλαμβάνεται τον πόνο των συγγενών, δεν διστάζει να βρεθεί ακόμη και στην αγκαλιά τους.  Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο εφημέριος ο οποίος έμεινε επίσης έκπληκτος από τη συμπεριφορά του τετράποδου.

«Είναι μάλιστα το μοναδικό γατάκι στο κοιμητήριο το οποίο πηγαίνει σε κηδείες», όπως σχολιάζει ο εφημέριος.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button