ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

l’artigiano: Στο πλευρό των παιδιών της «Κιβωτός του Κόσμου»

Η lartigiano μοιράζει αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του κοινού μέσω της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Share the Love»!

Το κοινό έχει τη δυνατότητα στην επόμενη παραγγελία του από το site ή το app της l’artigiano, μέχρι τις 9 Μαΐου 2021 να επιλέξει το ποσό που θέλει να προσφέρει για την κάλυψη των αναγκών της «Κιβωτού του Κόσμου». Η lartigiano δεσμεύεται να προσφέρει το διπλάσιο ποσό από αυτό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κοινού, κατά το διάστημα στο οποίο η δράση θα είναι σε ισχύ, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά του οργανισμού.

Η lartigiano επικοινωνεί το μήνυμα «Share the love» που περικλείει μια σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει σαν όμιλος, συστηματικά και σταθερά, για να συνεχίσει να συνεισφέρει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

 

Λίγα λόγια για τη l’artigiano:

Η l’artigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 21 καταστήματα.

 

Λίγα λόγια για την Κιβωτό του Κόσμου:

Η Κιβωτός του Κόσμου με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου 23 χρόνια τώρα φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη. Στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους. Διαθέτει σπίτια ολοήμερης (κλειστής) φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 230 παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης της επιμέλειας, στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο, στη Χίο και στην Καλαμάτα. Επίσης, στο κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες – 400 παιδιά με σίτιση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση, με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπεύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους.

 


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button