ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Λάρισα: Φοιτήτριες βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι με 8.000 ευρώ

Δυο 21χρονες φοιτήτριες στη Λάρισα βρήκαν και παρέδωσαν στην Αστυνομία ένα πορτοφόλι, που περιείχε 8.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Αστέριο Μαντζιώκα, τα δυο κορίτσια βρήκαν ένα γεμάτο πορτοφόλι με 8.000 ευρώ στα παράπλευρα διόδια του Πλαταμώνα, το οποίο παρέδωσαν στον ίδιο.

Όπως εξήγησε σε ανάρτηση στο Facebook, οι δυο φοιτήτριες που δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν, δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να κρατήσουν το πορτοφόλι με τα χρήματα, αντιθέτως αποφάσισαν να το παραδώσουν άμεσα στην Αστυνομία.

«Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από την σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους….Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!!», έγραψε στην ανάρτησή του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button