Λονδίνο: Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τους λάτρεις των βιβλίων

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί φέτος σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου και μοιάζει βγαλμένο από τα όνειρα όσων λατρεύουν να «χάνονται» στον κόσμο ενός βιβλίου.

Αυτή την εβδομάδα έγιναν τα «αποκαλυπτήρια» του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον σταθμό St Pancras, που αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίες με το Hatchard, που υποστηρίζει ότι είναι το παλαιότερο βιβλιοπωλείο του Λονδίνου. Στην πραγματικότητα είναι μια χριστουγεννιάτικη βιβλιοθήκη. Αποτελείται από 270 ράφια και έχει περισσότερα από 3.800 βιβλία.Μάλιστα, όποιος θέλει μπορεί να καθίσει μέσα στο «χριστουγεννιάτικο δέντρο» και να ακούσει audiobooks, ενώ μια σκάλα «σκαρφαλώνει» ως την κορυφή του.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -