ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Λονδίνο: Οι σταθμοί του μετρό «γιορτάζουν» τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Οι σταθμοί του μετρό του Λονδίνου ντύνονται με τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για να γιορτάσουν το Pride στην πόλη.

Η Transport for London (TfL) ανακοίνωσε ότι δέκα νέα Pride roundels θα στηθούν σε σταθμούς του μετρό.

Οι πολύχρωμες πινακίδες των σταθμών σχεδιάστηκαν από το προσωπικό της TfL και από προσωπικότητες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας της Βρετανίας.Στα ονόματα περιλαμβάνονται ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και ιστορικός Tim Dunn, ο ακτιβιστής Marc Thompson, η night czar του Λονδίνου Amy Lamé, ο επιμελητής του μουσείου Dan Vo, και ο σχεδιαστής Philip Normal.

«Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο, ότι δέκα Pride roundels θα εκτίθενται σε όλο το δίκτυο – δείχνοντας ξεκάθαρα ότι στο Λονδίνο μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να αγαπάς το άτομο που θέλεις να αγαπήσεις», δήλωσε η Lamé.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button