Μαγικό και πρωτότυπο!!! Υποβρύχια πρόταση γάμου στην Αλόννησο! Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Πρωτότυπη, ιδιαίτερη, απολαυστική πρόταση γάμου στην Αλόννησο! Γονάτισε… υποβρύχια και τη ζήτησε σε γάμο… και η καταδυόμενη Αφροδίτη είπε ΝΑΙ!!!

Οι μοναδικές εκπλήξεις κάτω από το νερό συνεχίζονται για την Αλόννησο, στον εξωτικό προορισμό των Σποράδων που από τις 3 Αυγούστου 2020 λειτουργεί το πρώτο Υποβρύχιο Μουσείο της Ελλάδας!  

Το Σάββατο 1η Αυγούστου 2020 έγινε υποβρύχια πρόταση γάμου στο νησί όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ευρώπης.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και  Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου  κυρία Μαρία Αγάλλου πρότεινε και εν συνεχεία οργάνωσε σε συνεννόηση με το καταδυτικό κέντρο Alonissos Triton Dive Center την πρωτότυπη ιδέα που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το ζευγάρι, τον Βαγγέλη και την Αφροδίτη. 

Το αποτέλεσμα ήταν μαγικό με την «…καταδυόμενη Αφροδίτη» να λέει Ναι υποβρύχια… να γνέφει το περιβόητο «Ναι» στον καλό της… και να φοράει το δαχτυλίδι σε βάθος τριών μέτρων κάτω από το νερό!

Τη μοναδική στιγμή αποθανάτισε η Πρόεδρος της Επιτροπής ώστε να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του ευφάνταστου ζευγαριού!

Υποβρύχιο Μουσείο της Ελλάδας

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης δήλωσε ότι η  «Αλόννησος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και δικαίως ως οικολογικός παράδεισος της Ελλάδας. Εμείς ως δημοτική αρχή φιλοδοξούμε να τον καταστήσουμε «οικολογικό αλλά και καταδυτικό παράδεισο της Ελλάδας»

Το επόμενο βήμα είναι ο υποβρύχιος γάμος που θα σκεφτεί σοβαρά το καλότυχο ζευγάρι να τελέσει στην Αλόννησο, τον προορισμό των μοναδικών υποθαλάσσιων εκπλήξεων….!

 


Δείτε ακόμη:

Πανσέληνος στο αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας

Βουτιά στο παρελθόν με μια ανάσα! Ελεύθερη κατάδυση στο αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας Αλοννήσου

Απίστευτο: Ιπτάμενη κατσίκα προσγειώθηκε στην αγκαλιά της On a single breath! (video) Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -