ΕΡΓΑΣΙΑ

MAR360, μια νέα συνεργασία μεταξύ Tototheo Maritime και SRH Marine SAIT

Η SRH Marine SAIT ένας από τους παγκόσμιους IoT ηγέτες για ψηφιακές λύσεις, ναυσιπλοΐας και θαλάσσιας επικοινωνίας και η Tototheo Maritime, εκ των κορυφαίων παρόχων θαλάσσιων τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια καινούργια εταιρεία, την MAR360.

Το όνομα της νέας εταιρείας, MAR360 αντανακλά την παγκόσμια εμβέλεια της νέας εταιρείας και το πλήρες φάσμα καινοτόμων και αποτελεσματικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που σκοπεύει να προσφέρει.

Οι συνεργάτες είναι δύο από τους πιο γνωστούς οργανισμούς στην ελληνική, κυπριακή και παγκόσμια ναυτιλιακή σκηνή και έχουν συμβάλει στην καθιέρωση της Ελλάδας και της Κύπρου ως κέντρα θαλάσσιας τεχνολογίας.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία είναι μια ενσάρκωση της συνεχιζόμενης πεποίθησής μας ότι το μέλλον της ναυτιλίας έγκειται στη διαφάνεια και τη συνεργασία. Αυτή η συνεργασία με την SRH Marine SAIT είναι μια φυσική εξέλιξη της ανάπτυξής μας ως αξιόπιστου συνεργάτη», δήλωσε ο Σωκράτης Θεοδοσίου, Ιδιοκτήτης και συν-διευθύνων σύμβουλος της Tototheo Maritime.

«Έχουμε την πεποίθηση ότι το μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας είναι μέσω της συνεργασίας και αυτό μας επέτρεψε να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στον κλάδο. Η συνεργασία με την Tototheo Maritime είναι το αποκορύφωμα της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τις ανάγκες των πελατών μας στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο Γιάννης Λαδερός, Ιδιοκτήτης και Εκτελεστικός Πρόεδρος της SRH Marine SAIT.

Ο Θεόδωρος Νικολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SRH Marine SAIT και η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, συν-διευθύνων σύμβουλος της Tototheo Maritime θα ηγηθούν της νέας εταιρείας αναλαμβάνοντας τους ρόλους των κοινών CEOs στο MAR360.
«Εισάγουμε αυτήν τη συνεργασία με τους ίδιους όρους και είμαστε σίγουροι ότι είναι ένα παιχνίδι αλλαγής στον κλάδο μας. Αυτή η προσέγγιση «Οτιδήποτε, οπουδήποτε» αντικατοπτρίζει τη στάση και την ικανότητα της κοινοπραξίας να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών μας ό, τι κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκονται, και αυτό ήταν μια σταθερή αξία τόσο για το SRH όσο και για το Tototheo.Συνδυάσαμε τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες με ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο εφαρμογών συνδεσιμότητας τεχνολογίας 21ου αιώνα, παγκοσμίως », ανέφεραν.


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button