Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»: Ο Καλαπόδης αναδείχθηκε νικητής με ατομικό ρεκόρ

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Γιώργος Καλαπόδης έκοψε το νήμα στον τερματισμό του 16ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», στη Θεσσαλονίκη.

Δεύτερος τερμάτισε ο περσινός νικητής του Μαραθωνίου, Ιάσωνας Ιωαννίδης ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Βαγγέλης Καλιόγλου.

Ο Γιώργος Καλαπόδης τερμάτισε με χρόνο 02:26:23, ο οποίος αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

Οι συμμετοχές στον Μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων που ξεκίνησε από την Πέλλα το πρωί της Κυριακής, ξεπέρασαν τις 700, με τους δρομείς να προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου.Φέτος, στη διοργάνωση επέστρεψε μετά από τρία χρόνια ο Δρόμος 1.000 μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Η Οργανωτική Επιτροπή της προσφέρει 1 ευρώ για κάθε ατομική συμμετοχή και 0,50 ευρώ για κάθε ομαδική, συνεισφέροντας στην προσπάθεια Ενεργειακής Αναβάθμισης της Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης», χάρη στην οποία περίπου 145.000 παιδιά έχουν λάβει φροντίδα από το 2002 μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -