Μαρουσάκης: Ψυχρό μέτωπο περνά σήμερα από τη χώρα

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια κακοκαιρία «εξπρές» θα εκδηλωθεί σήμερα στη χώρα, επηρεάζοντας συγκεκριμένες περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχου Μαρουσάκη.

«Σήμερα περνάει μια σύντομη κακοκαιρία», ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, σημειώνοντας πως αυτό οφείλεται σε «ψυχρό μέτωπο που θα περάσει από τη χώρα».

Αυτό θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, σημειώνοντας ότι θα πέσουν βροχές, «όχι αξιόλογες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τη βορειοδυτική Ελλάδα και θα επηρεάσουν κυρίως το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -