Μαθητές της Β’ Λυκείου πέταξαν με εκπαιδευτικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πτήσεις μαθητών και μαθητριών της Β’ Λυκείου, έτους 2023-2024, καθώς και του νικητή της δράσης «Τι σημαίνει για εσένα η Πολεμική Αεροπορία» με εκπαιδευτικό αεροσκάφος Tecnam P2002-JF, πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην 360 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος της Σχολής Ικάρων, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

‘Οπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Μετά την ολοκλήρωση των πτήσεων, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο διοικητής της Σχολής Ικάρων υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, συνομίλησαν με τους μαθητές και τους επέδωσαν αναμνηστικά.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -