ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μεγάλος Περίπατος: Ποιες αλλαγές θα γίνουν μέχρι τα Χριστούγεννα

Ο Μεγάλος Περίπατος που ξεκίνησε πέρυσι αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος, παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει.

Σύμφωνα με το MEGA, αρκετοί υποστηρίζουν πως ο Μεγάλος Περίπατος έχει προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο, πως οι πολίτες αναγκάζονται να περιμένουν στις στάσεις ενώ τους «χτυπά» ο ήλιος καθώς δεν βρίσκονται πλέον στη σκιά. Μετά τον Μεγάλο Περίπατο, οι λωρίδες Πανεπιστημίου από 3 έγιναν 2 με αποτέλεσμα τα μεσημέρια να υπάρχει μποτιλιάρισμα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είπε πως περνάμε στην επόμενη φάση με τα μόνιμα έργα. Στον Μεγάλο Περίπατο προβλέπεται να μεγαλώσουν τα πεζοδρόμια και να υπάρξουν περισσότεροι χώροι πρασίνου. «Αυτό που χρειάζεται η πόλη, αυτό θα γίνει. Ξεκινάμε από τα μέσα Αυγούστου με το Σύνταγμα», είπε ο κ. Μπακογιάννης.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button