ΜΟΥΣΙΚΗ

«Μέθυσέ με» με νέο τραγούδι λέει ο Δημήτρης Γιώτης

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι συνεχίζεται την επιτυχημένη συνεργασία του ο Δημήτρης Γιώτης με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου.

Η μουσική συμπόρευση του γνωστού τραγουδιστή με το δίδυμο των επιτυχιών ξεκίνησε με το τραγούδι «Μου λείπεις» που γνώρισε τεράστια επιτυχία και έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου.

Λίγους μήνες μετά από αυτήν την κυκλοφορία ο δημοφιλής ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι-πρόταση, που φέρει επίσης τη σφραγίδα του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη, Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, ο οποίος είναι ένας από τους πολύ επιτυχημένους Έλληνες στιχουργούς.

Ο τίτλος του είναι «Μέθυσέ με» και πρόκειται για ένα τραγούδι που αναμένεται να αγαπηθεί από τον κόσμο και να ακουστεί πάρα πολύ στα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Γιώτης δίνει τον καλύτερό του ερμηνευτικό εαυτό σε ένα τραγούδι με ανεβαστικό ρυθμό που δεν σου αφήνει περιθώρια να μην το αγαπήσεις.

Το «Μέθυσέ με», το οποίο κυκλοφορεί από τη Spicy, συνοδεύεται από ένα εξαιρετικά προσεγμένο video clip, του οποίου η σκηνοθεσία έγινε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές διάστημα ο Δημήτρης Γιώτης θα μπει και πάλι στο στούντιο για να ερμηνεύσει ακόμη ένα τραγούδι των δύο σημαντικών αυτών δημιουργών.

Ας “μεθύσουμε” μαζί του:

 

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close