Μια διαφήμιση μπύρας που σχηματίζεται με το φως του ήλιου

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια αναπάντεχη συνεργασία με τον… ήλιο έκανε για τη νέα διαφημιστική της εκστρατεία η ζυθοποιία Corona. 

Η εταιρεία χρειάστηκε να τοποθετήσει τη διάσημη ετικέτα της πάνω σε έναν κίτρινο τοίχο. Καθώς οι ώρες περνούν και ο ήλιος προχωρά στη δύση του, το φως δημιουργεί μετακινούμενες σκιές που αλλάζουν θέση στο «μπουκάλι» της. 

Η «χρυσή ώρα» είναι μεταξύ 6:30 και 6:45 το απόγευμα που το μπουκάλι «ευθυγραμμίζεται» ενσωματώνοντας την ετικέτα και η διαφήμιση ολοκληρώνεται ενημερώνοντας πως «η Corona είναι φτιαγμένη από τον φυσικό κόσμο» χάρη στα φυσικά συστατικά της. Χρειάστηκαν «μήνες έρευνας, υπολογισμοί προβολής τού ήλιου, ρεπεράζ και μηχανικών δοκιμών» για να υλοποιηθεί το ευφάνταστο διαφημιστικό πρότζεκτ, εξηγεί η Sketch Events, η εταιρεία πίσω από την ιδέα.

Η διαφήμιση φιγουράρει σε μια παραλία του Μπράιτον – πόλη που έχει χαρακτηριστεί η πιο οικολογική του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -