ΜΟΥΣΙΚΗ

Μία μαγική βραδιά απόψε στο Mega με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και εκλεκτούς καλεσμένους

Σήμερα στις 11 το βράδυ στο MEGA θα διασκεδάσουμε με την καλύτερη παρέα «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Ο ίδιος κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ στο λαμπερό χώρο του θεάματος, έχει αποδείξει πως εκτός από «Παιδί Γενναίο» είναι και εξαιρετικά ταλαντούχος, ενώ προτιμά να αφήνει τη δουλειά, τις συνεργασίες και τα τραγούδια του να μιλούν για το ποιος πραγματικά είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα απ´ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του και υποδέχεται στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.

Την Νατάσα Θεοδωρίδου, με την γνήσια λαϊκή φωνή της, η οποία επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο MEGA, για να ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο, αγαπημένα τραγούδια και το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Τον Μπάμπη Στόκα με τον οποίο θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Μία μαγική βραδιά απόψε στο Mega με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και εκλεκτούς καλεσμένους

Αλλά και την εκρηκτική τραγουδίστρια – perfrormer της ποπ σκηνής Ελένη Φουρέιρα. Ένα πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα, άρτια δομημένο με πολλές εκπλήξεις και μοναδική ατμόσφαιρα.

Σε αυτή την μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι από τον Κωνσταντίνο Αργυρό «Αθήνα μου».

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button