ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΜΟΥΣΙΚΗ

Μια μουσική συνεργασία για τη Φλόγα

Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύλλογος Φλόγα έχει την τιμή να συνεργαστεί με τον κ. Γεώργιο Τσόγκα, Μαέστρο και Aρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Αμφιλοχίας.

Μια μουσική συνεργασία για τη Φλόγα

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Φλόγα – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια:

“Από τους γονείς και τα παιδιά της Φλόγας, σας ευχαριστούμε!

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η απόφαση του για παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων του δίσκου που ενορχήστρωσε και συνέθεσε o ίδιος, ο κ. Τσόγκας.

Ο δίσκος με τίτλο “ Τα Δάκρυα της Παναγιάς” αφιερώνεται στη Φλόγα από τον δημιουργό του με πολλή αγάπη. Αγάπη για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και ακόμα περισσότερη αλληλεγγύη για τον δύσκολο αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η πρόθεση του δημιουργού είναι η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του δίσκου θα διατεθούν στα παιδιά της Φλόγας.
Ο δρόμος προς την έκδοση του δίσκου δεν ήταν εύκολος, αλλά όλο το εγχείρημα είχε την υποστήριξη πολλών ανθρώπων και φορέων, μουσικών και μη.
Όλοι μαζί, όλοι με προσήλωση στο στόχο και γεμάτοι κοινωνική αλληλεγγύη είναι υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση του. Και εμείς, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ευχαριστούμε για την προσπάθεια τους, όπως και την επιλογή του κ. Τσόγκα να στηρίξει τη Φλόγα μας.

Σήμερα, ο δίσκος μετράει 3.000 αντίτυπα και όλοι είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε και να μεταφέρουμε μαζί το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Από όλη την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η επίσημη παρουσίαση του δίσκου στην Αθήνα όπως και μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τη Φλόγα και τους μικρούς μας μαχητές.

Στην εκδήλωση θα παραστεί πλήθος γνωστών καλλιτεχνών ενώ η ημερομηνία, θα ανακοινωθεί σύντομα.”


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button