Μια πισίνα «αιωρείται» πάνω από ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Διαφανής πισίνα μοιάζει σαν να αιωρείται πάνω από ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ταϊλάνδη, το οποίο έκανε εγκαίνια νωρίτερα φέτος.

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο εστιάζει στο να προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία «υπερυψωμένου ισογείου», επιτρέποντάς τους να συνδεθούν απρόσκοπτα με το φυσικό περιβάλλον. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι μια μήκους εννέα μέτρων διαφανής πισίνα, η οποία προσφέρει πανοραμική θέα των βουνών.Το ξενοδοχείο Mys Khaoyai σχεδιάστηκε με βάση το στούντιο Urban Praxis αντλώντας την ιδέα από το πλούσιο σε βλάστηση εθνικό πάρκο Khao Yai.

Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί με μια στοιβαγμένη πολυτελής καμπίνα στο δάσος με μπαλκόνι με πράσινο. Η πισίνα είναι πλήρως διαφανής με έναν ελάχιστο αριθμό κολονών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν δωμάτιο με περίπου 220 ευρώ τη βραδιά.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -