ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μιλφέιγ µε δροσερή κρέμα και κόκκινα φρούτα από τον Γιώργο Σίσκα

Ο γνωστός σεφ Γιώργος Σίσκας μας παρουσιάζει ένα υπέροχο δροσερό μιλφέιγ με κόκκινα φρούτα για να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας!

ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτας
900 γραµµάρια Philadelphia
160 γραµµάρια άχνη ζάχαρη
280 ml κρέµα γάλακτος
200 γραµµάρια φράουλες κοµµένες στα 4
100 γραµµάρια φραµπουάζ κοµµένα στην µέση
100 γραµµάρια blueberries κοµµένα στην µέση
80 γραµµάρια ζάχαρη
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισµα
150 ml κρύο γάλα

Μιλφέιγ µε δροσερή κρέμα και κόκκινα φρούτα από τον Γιώργο Σίσκα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απλώνετε τα φύλλα σφολιάτας σε ένα ελαφρά αλευρωµένο πάγκο και µε ένα πιρούνι τρυπάτε καλά τα φύλλα σε όλη την επιφάνεια τους έτσι ώστε να µην φουσκώσουν πολύ στο ψήσιµο. Κόβετε κάθε φύλλο σε 2 κοµµάτια κατά µήκος, τα τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί και τα ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180οC για 7-8 λεπτά µέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώµα.
Σε ένα µπολ τοποθετείτε τα φρούτα, τις φράουλες, τα φραµπουάζ και τα blueberries µαζί µε τα 80 γραµµάρια ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Σε ένα µίξερ προσθέτετε το Philadelphia, µε την άχνη ζάχαρη και την κρέµα γάλακτος και τα χτυπάτε µε το σύρµα µέχρι να δηµιουργηθεί µια ωραία κρέµα. Τοποθετείτε την κρέµα σε µία σακούλα ζαχαροπλαστικής µε µία ωραία µύτη.
Σε µία µεγάλη πιατέλα τοποθετείτε ένα φύλλο σφολιάτας και απλώνετε την µισή κρέµα σε όλη την επιφάνεια του φύλλου και από πάνω 2-3 κουταλιές κόκκινα φρούτα. Βάζετε από πάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, απλώνετε την υπόλοιπη κρέµα και τα υπόλοιπα κόκκινα φρούτα. Τελειώνετε πασπαλίζοντας µε ζάχαρη άχνη. Το μιλφέιγ μας είναι έτοιμο!!!

Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Σίσκα ΕΔΩ

Ευχαριστούμε το Ta’n’co Homemade Food 

Λεωφόρος Ηρακλείου 426
Ηράκλειο Αττικής
Τηλ. 21 0285 5204
“Γευσεις Χρωματα & Αρωματα.!! by Giorgos Siskas.”

Tags

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close