ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μητέρα απέκτησε τετράδυμα μετά από 6 αποβολές!

Η Santina Monreal δυσκολεύτηκε να γίνει μητέρα, καθώς μέσα στα χρόνια απέβαλε 6 φορές. Λίγο πριν τα παρατήσει, όμως απέκτησε τετράδυμα.

Η περήφανη γυναίκα και ο άντρας της Adrian, 37 ετών και οι δύο, προσπαθούσαν απεγνωσμένα να γίνουν γονείς και ξόδεψαν περίπου 13.000 ευρώ κάνοντας ενδομήτρια σπερματέγχυση 6 φορές.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζευγάρι συνέλαβε φυσιολογικά, αλλά δυστυχώς η Santina απέβαλε. Οι γιατροί της είπαν ότι είχε διάφραγμα μήτρας, μια μορφή συγγενούς (εκ γενετής) ανωμαλίας διάπλασης της μήτρας που συνδέεται με επαναλαμβανόμενες αποβολές. Έκανε επέμβαση, όμως, το ζευγάρι δυσκολεύτηκε να συλλάβει και έτσι στράφηκε σε σύμβουλο γονιμότητας για βοήθεια.

Η δεύτερη απόπειρά τους για να μείνει η Santina έγκυος (μέσω σπερματέγχυσης αυτή τη φορά) ήταν επιτυχής, αλλά δυστυχώς έχασαν το μωρό τους. Μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες και λίγο πριν τα παρατήσουν, αποφάσισαν να προσπαθήσουν μια ακόμα φορά. Και τότε τα κατάφεραν!Η Santina έμεινε έγκυος σε τετράδυμα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, τα οποία γεννήθηκαν υγιή στις 20 Ιανουαρίου 2021. «Ένιωθα ηττημένη, σαν μην άξιζα να γίνω μαμά. Αλλά τελικά έμεινα έγκυος όχι σε ένα αλλά σε τέσσερα!» δήλωσε συγκινημένη, ενώ συνέχισε «Είναι δύσκολα και χαοτικά, αλλά δε θα το άλλαζα για τίποτα στον κόσμο. Η ζωή μου χάρισε 4 θαύματα».Η πολυάσχολη μητέρα ξεκινά τη μέρα της στις 3 το πρωί για να τα προλάβει όλα και ευτυχώς έχει δίπλα της τον άντρα της, ο οποίος τη βοηθά συνεχώς. «Κάθε μέρα αλλάζουμε 40 πάνες. Η καθημερινότητα είναι εξαντλητική, αλλά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!» τόνισε σε συνέντευξή της.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button