ΠΡΟΣΩΠΑ

Μητσοτάκης: Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ένας πραγματικός γιατρός με ασθενείς του όλη τη χώρα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στον Αλέξη Παπαχελά και στην «Καθημερινή της Κυριακής» το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020, αναφέρθηκε φυσικά και στον καθηγητή Σωτήρης Τσιόδρας.

Σε σχετική ερώτηση του κ. Παπαχελά, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε:

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι απλώς εξαιρετικά καταρτισμένος επιστημονικά, αλλά και κάποιος με πολύ μεγάλες προσωπικές και ανθρώπινες ευαισθησίες.

Ένας πραγματικός γιατρός! Νοιάζεται για την υγεία των ασθενών του. Αυτή τη στιγμή βέβαια ασθενείς του, σχήμα λόγου, είμαστε όλοι μας, ολόκληρη η χώρα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, όμως, έδειξε και μια μεγάλη ικανότητα να μεταφέρει τα μηνύματα με ένα τρόπο απλό, αλλά ταυτόχρονα και έντονα συναισθηματικό. Νομίζω του οφείλουμε πάρα πολλά στην προσπάθειά μας να πείσουμε ότι αυτό το οποίο κάνουμε είναι για το καλό μας.

Τολμώ να πω ότι έχουμε γίνει φίλοι. Μέσα από αυτή τη δοκιμασία ανταλλάσσουμε πολλά μηνύματα καθημερινά, του στέλνω πάρα πολύ υλικό, από αυτά τα οποία κι εγώ διαβάζω, προσπαθώ κι εγώ να ενημερώνομαι όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε θέματα τα οποία ξεφεύγουν κατά πολύ της δικιάς μου εξειδίκευσης.

Και οι δύο είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει να αναλύουμε τα δεδομένα, να εμπιστευόμαστε τα δεδομένα και να παίρνουμε αποφάσεις με βάση τα δεδομένα.

Έχω βρει έναν άνθρωπο που σκέφτεται όπως εγώ και νομίζω αυτό βοηθάει και τους δυο μας.»

 

Δείτε ακόμη:

Μητσοτάκης στην «Κ»: Τα θετικά μιας μεγάλης κρίσης και τι έμαθα από αυτήν!

κρίση


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button