ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπουργείου Ανάπτυξης, Εκκλησίας και ΔΕΠΑΝ

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη, με στόχο την ωρίμανση έργων της Εκκλησίας, έτσι ώστε να χρηματοδοτηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μνημόνιο συνεργασίας υπουργείου Ανάπτυξης, Εκκλησίας και ΔΕΠΑΝ

Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη, Χριστόδουλος Μαμσάκος, ενώ στην τελετή παρέστησαν εξέχοντα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Μνημόνιο συνεργασίας υπουργείου Ανάπτυξης, Εκκλησίας και ΔΕΠΑΝ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Στόχος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την υπογραφή του παρόντος μνημονίου συνεργασίας είναι να βρούμε τον τρόπο να επιτύχουμε την ταχεία ωρίμανση διαφόρων σπουδαίων έργων για την Εκκλησία και τον λαό, έτσι ώστε να απορροφηθούν οι πόροι και να μείνουν τα έργα προς χρήσιν των πιστών. Ευχαριστώ των Μακαριότατο για την ευλογία, την υποστήριξη και τη συμμετοχή του σε όλη αυτή την προσπάθεια. Το κράτος θα κάνει αυτό που πρέπει».

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button