ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Moto in Action: Μας ξεναγεί στην Αμοργό και ενημερώνει για τις ελεύθερες εξατμίσεις

Η εκπομπή «Moto in Action» οδηγεί με ασφάλεια και στυλ στην Αμοργό σε αυτό το επεισόδιο και παράλληλα μας ενημερώνει για το μεγάλο κυρίως αστικό πρόβλημα της ηχορύπανσης και τις ελεύθερες εξατμίσεις.

Στην Αμοργό μας ταξιδεύει το «Moto in Action», η επιτυχημένη εκπομπή με θέματα γύρω από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και παρουσιάσεις νέων μοντέλων μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου που προβάλλεται μέσω τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσα από το διαδίκτυο.

Στο νέο επεισόδιο ο παρουσιαστής Θανάσης Μουρίκης «περιπλανιέται» στις όμορφες γωνιές της Αμοργού, παρουσιάζοντας υπέροχες εικόνες και προτείνοντας τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσει ένας επισκέπτης το νησί του «απέραντου γαλάζιου».

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Χορηγός μετακίνησης «Blue StarFerries» και χορηγός διαμονής «Aegialis hotel & spa»

Απολαύστε την εκπομπή και ετοιμάστε το ταξίδι σας!

Γιατί οι διακοπές με μηχανή, μοτοσυκλέτα, δίτροχο, όπως θέλετε πείτε το… είναι άλλη φάση! Αίσθηση ελευθερίας που μόνο αν τη ζήσεις την καταλαβαίνεις. Το αεράκι σου χτυπάει το πρόσωπο, εντάξει σου αναστατώνει και λίγο τα μαλλιά… αλλά αξίζει! Γλιτώνεις την κίνηση, την ταλαιπωρία σε στενά δρομάκια, παρκάρεις άνετα, σταματά όπου θέλεις και… απολαμβάνεις 360 μοίρες τη θέα.  Καλές διαδρομές!

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close