Μους: Ο σκύλος που περιμένει κάθε μέρα για να αγκαλιάσει τον ταχυδρόμο

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σε αυτό το σπίτι, κανείς δεν περιμένει με μεγαλύτερη ανυπομονησία τον ταχυδρόμο από τον σκύλο, τον Μους.

Και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους στην οικογένεια που νοιάζονται για τα δέματα, εκείνος ενδιαφέρεται μόνο για τον ταχυδρόμο. 

Ο Μους, ένα Golden Retriever τριών ετών, έχει αναπτύξει μια πραγματικά σπάνια σχέση με τον ταχυδρόμο της περιοχής και κάθε ημέρα τον περιμένει στην αυλή για τον αγκαλιάσει με τα μπροστινά του πόδια.

Από τον Ιανουάριο του 2020, ο ίδιος άνθρωπος περνά σχεδόν καθημερινά από αυτή τη γειτονιά του Μίτσιγκαν, αφήνοντας δέματα σε διαφορετικές διευθύνσεις. Όμως η στάση μπροστά από το σπίτι των Gruszynski είναι δεδομένη, ακόμα κι όταν δεν έχει τίποτα για την οικογένεια.

Την πρώτη ημέρα που το βανάκι σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Μους περίμενε υπομονετικά κουνώντας την ουρά του. Αποδείχτηκε πως η συμπάθεια ήταν και αμοιβαία αφού «με το που βγήκε ο ταχυδρόμος από το βαν, πήγε κατευθείαν στον Μους για χάδια. Μετά παρέδωσε τα δέματα. Ήταν γλυκύτατοι», λέει η Meghan Gruszynski, «μαμά» του Μους. Μετά από την πρώτη γνωριμία, η Gruszynski άρχισε να μαγνητοσκοπεί σχεδόν κάθε συνάντηση του ταχυδρόμου με τον σκύλο, ανεβάζοντας τα βίντεο και «ρίχνοντας» το Instagtram. Ακόμα και τις ημέρες που έκανε παγωνιά ή είχε ρίξει χιόνι, ο Μους ήταν εκεί για να κυνηγήσει τις χιονόμπαλες που πετούσε ο φίλος του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -