Μουσικό Καρναβάλι; Οι Cubaneros απαντάνε «Ναι μωρέ!»

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Οι φετινές αποκριές βρίσκουν το ρυθμό τους στο κομμάτι του Ελληνοκουβανικού συγκροτήματος Cubaneros από την Πάτρα!

Λίγοι μπορεί να το περίμεναν αλλά συνέβη το αναπόφευκτο. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις αναβλήθηκαν και το 2021 και όσοι επιθυμούν να παρελάσουν, θα φορέσουν τις στολές τους για να παρελάσουν μέχρι το μπαλκόνι τους (και τα social media)! Μέσα στην απογοήτευση των μασκαράδων, οι Cubaneros αντιμετωπίζουν με χιούμορ τη δεδομένη κατάσταση και μοιράζουν χαμόγελα με το ξεσηκωτικό «Ναι μωρέ».

CUBANEROSΝαι, μωρέ!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων ανέθεσε σε 12 μουσικά σύνολα να εξαπλώσουν σε κάθε σπίτι την θετική ενέργεια που ξεχωρίζει την Πάτρα σε ετήσια βάση στη μουσική συλλογή «Τ’ Αντίδωτα». Το «Ναι Μωρέ» αποτελεί ένα ολοκαίνουριο κομμάτι και είναι αφιερωμένο ειδικά στο καρναβάλι του 2021. Αρχές Μαρτίου κυκλοφόρησε η δημιουργία του Πάνου Παναγόπουλου του latin συγκροτήματος και η αποστολή για μετάδοση θετικής διάθεσης φαίνεται να εκτελέστηκε με πλήρη επιτυχία.

Και μία πρόσκληση / πρόκληση για τους ακροατές!

Οι Cubaneros κλείνουν το μάτι σε όσους αναρωτιούνται αν θα διασκεδάσουμε φέτος και μάλιστα τους προσκαλούν να τους συνοδεύσουν στο νέο τους videoclip! Συγκεκριμένα, το συγκρότημα καλεί όλους τους τολμηρούς να μασκαρευτούν και να βγάλουν βίντεο τους εαυτούς τους να χορεύουν και να τραγουδούν τους στίχους του «Ναι Μωρέ» τους. Σκοπός είναι να ενωθούν τα πιο τρελά αποσπάσματα σε ένα εκτενές videoclip του κομματιού. Οι ίδιοι γράφουν:

«Θέλουμε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μαζί σας. Όπως ξέρουμε εμείς οι Πατρινοί. Μπείτε στο videoclip μας, δίχως φόβο και πάθος. Κάμερα σε όρθια διάταξη, καλός φωτισμός και ΤΡΡΡΡΡΡΕΛΑ!!! Φροντίστε να διαλέξετε διάφορα σημεία του τραγουδιού και όσο πιο τσαχπίνικο και ιδιαίτερο το κλιπάκι σας τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να σας διαλέξουμε. Έτοιμοι; Περιμένουμε τις προτάσεις σας εδώ: cubanerostheband [@] gmail.com Η προθεσμία είναι μέχρι την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 23:59! Τα βίντεο που τραβάτε μπορείτε να τα ανεβάσετε σε stories με hashtag #naimore #cubaneros. Ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καραντίνα, με κομφετί και σερπατίνα..

                             ..Περιμένουμε τα βίντεο σας»

 

Cubaneros Links

Facebook | Instagram | Youtube

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -