ΕΡΓΑΣΙΑ

Mπόνους στους εργαζομένους δίνουν τα σούπερ μάρκετ Μασούτης

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση δίνουν στους εργαζομένους τους, μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια που καταβάλουν αυτή την περίοδο και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της αλυσίδας σούπερ Μάρκετ Μασούτης, στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής των καταστημάτων, δηλαδή ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία, θα δοθεί τον Δεκέμβριο ως επιπρόσθετη παροχή, το 30% των ετήσιων καθαρών κερδών της εταιρείας.

«Πρόκειται για μια απόφαση που απορρέει από την πίστη πως η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας και επιβραβεύει όλους εσάς τους ανθρώπους μας, που είστε καθημερινά στις «επάλξεις», πράττεται το καθήκον σας με σθένος και υπομονή διατηρώντας τα καταστήματά μας ανοικτά και γεμάτα, καλύπτοντας με ασφάλεια τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης έντασης» σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας ο Ιωάννης Μασούτης.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς διαγωνισμούς!!!

Κίνηση που αποδεικνύει την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων τους από τα super markets Μασούτης. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης, έστειλε επιστολή, ευχαριστώντας τους εργαζόμενους που κατέβαλαν και καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στην απίστευτη πίεση που δέχεται καθημερινά, η λειτουργία των καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μασούτης τόνισε ότι «κληθήκαμε να βάλουμε πλάτη και να σηκώσουμε ένα τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας.  Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες όμως, αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, κάνοντας αυτό που μας αναλογεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας και να διασφαλιστεί η εύρυθμη κοινωνική λειτουργία και συνοχή».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις το ύψος του bonus θα ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα super market Μασούτης, ήταν τα πρώτα που ανέδειξαν τα ζητήματα σχετικά με την ασφαλή και ομαλή λειτουργία των καταστημάτων με ειδικά μέτρα ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων και όπως ανάφερε στην επιστολή του ο κ. Μασούτης άνοιξε ένας δρόμος έμπρακτης αναγνώρισης της δουλειάς που κάνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο.

Ήδη διεθνής αλυσίδα έχει ανακοινώσει την παροχή 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στους εργαζόμενους, ενώ εκτιμάται πως τελικά θα ακολουθήσουν και άλλα σούπερ μάρκετς.

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button