Μπρούνο Σεράτο: Έχει προσφέρει δωρεάν 2 εκατομμύρια μακαρονάδες σε φτωχά παιδιά

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
Ο σεφ Μπρούνο Σεράτο εργαζόταν στο οικογενειακό εστιατόριο από την παιδική ηλικία των 14 ετών.

Στα 20 του, μετακόμισε στις ΗΠΑ με 200 δολάρια στην τσέπη του και έπιασε δουλειά ως βοηθός σερβιτόρου με στόχο να μαζέψει χρήματα για τη δική του επιχείρηση.
Εκείνη την περίοδο πέτυχε στον δρόμο ένα αγόρι που έτρωγε πατατάκια και έμαθε ότι αυτό ήταν το μεσημεριανό του. «Μου είπε ότι δεν έχει δείπνο επειδή ζει σε μοτέλ. Εκεί δεν υπάρχει κουζίνα και η μητέρα του δεν μπορεί να του μαγειρέψει φαγητό», δηλώνει ο σεφ.
Ο Μπρούνο τότε πήρε το αγόρι και το πήγε στο εστιατόριό του και του έδωσε να φάει φρέσκα ζυμαρικά. «Αυτό ήταν το πρώτο παιδί. Τώρα ταΐζουμε περίπου χίλια παιδιά την ημέρα με δωρεάν ζυμαρικά», αναφέρει ο Μπρούνο.
Το πιο ευχάριστο πράγμα για τον Μπρούνο είναι η επικοινωνία με τα παιδιά τα οποία δηλώνουν ότι «τα μακαρόνια σου με σάλτσα ντομάτας είναι τα καλύτερα στον κόσμο».
μπρούνο σεράτο σεφ μακαρονάδες
Το 2017 το εστιατόριο του Μπρούνο Σεράτο κάηκε ολοσχερώς σε μια πυρκαγιά λόγω βραχυκυκλώματος και εκείνος έπεσε σε απόγνωση και δεν ήξερε τι να κάνει.
Τότε, οι τακτικοί πελάτες και άλλοι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη, συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό για την αποκατάσταση και σύντομα ο σεφ επέστρεψε στην αγαπημένη του εργασία.
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού βοηθούσε αυτούς που είχαν ανάγκη έχοντας προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν γεύματα μέχρι και τον Ιούνιο του 2020.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -