Μυτιλήνη: Απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σμύρνη

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης το καταμαράν 400 θέσεων της ναυτιλιακής εταιρείας Izdeniz το οποίο θα πραγματοποιεί δρομολόγια για τη Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ακτοπλοϊκή σύνδεση θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Κυριακή με διάρκεια ταξιδιού τις δυο ώρες και 15 λεπτά. Το καταμαράν είναι συμφερόντων του μητροπολιτικού δήμου της Σμύρνης.

Στις 24 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δοκιμαστικό ταξίδι στο Πλωμάρι όπου θα λειτουργήσει νέα πύλη εισόδου στο νησί.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -