ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ναδάλ: Σε δημοπρασία φανέλα του για την στήριξη της δομής στη Ριτσώνα

Μία κίνηση ανθρωπιάς από τον θρύλο του τένις Ραφαέλ Ναδάλ. Θέτει φανέλα του σε δημοπρασία για να ενισχύσει τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Ριτσώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tennis24, ο Ισπανός Θρύλος είναι μέσα στους αθλητές που αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Ιρλανδού προπονητή τένις, Γουέσλι Ο’Μπράιεν, για να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Ο Ο’Μπράιεν ήρθε σε επαφή με τον Ναδάλ μέσω της Ισπανικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και ο 34χρονος τενίστας συμφώνησε να θέσει σε δημοπρασία μια φανέλα του από κάποιο πρόσφατο, σημαντικό ματς του στο Tour.
Τα έσοδα της δημοπρασίας θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων που στόχο έχουν να ενισχύσουν τον εξοπλισμό της δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Ριτσώνα.

Εκεί, φιλοξενούνται περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι, με τις συνθήκες διαβίωσης να είναι κάκιστες. Πρόσφατα μάλιστα (τον Απρίλιο), η δομή τέθηκε σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Βασικό μέλημα του Ο’Μπράιεν είναι να ενισχύσει όσο περισσότερο μπορεί το ιατρείο της δομής, που έχει σοβαρές ελλείψεις. Μέσα στους αθλητές που αποδέχθηκαν να θέσουν σε δημοπρασία προσωπικά τους πράγματα, είναι και οι Γιουσέιν Μπολτ και Φραντς Μπεκενμπάουερ.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button