ΤΑΞΙΔΙΑ

NASA: Στείλε το όνομά σου στον Άρη με την επόμενη αποστολή

Η NASA, ανακοίνωσε ότι δίνει την ευκαιρία για άλλη μια φορά σε όποιον θέλει να στείλει δωρεάν το όνομά του στον Πλανήτη Άρη.
Από το 2015 όταν η ΝASA ανακοίνωσε την πρόθεση να στείλει σε μικροτσίπ ονόματα πολιτών προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων ενδιαφερόμενων. Η τελευταία αποστολή στον Πλανήτη Άρη για εξερεύνηση (Mars 2020 Rover), τον Ιούλιο του 2020 πήρε μαζί της και ένα ειδικό microchip με εκατομμύρια ονόματα και έφτασε στον Άρη τον Φεβρουάριο του 2021.

Η NASA, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, ανακοίνωσε ότι προσφέρει για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να στείλουν δωρεάν τα ονόματά τους στον Κόκκινο Πλανήτη και να πάρουν την «κάρτα επιβίβασης» για την επόμενη αποστολή.

Το μόνο που χρειάζεται να δώσετε είναι το όνομα, το email και τον ταχυδρομικό κώδικα σας, και θα έχετε ένα λογαριασμό για τις μελλοντικές αποστολές. 

Όσοι δηλώσουν το όνομά τους για την αποστολή στον Άρη, θα λάβουν την αναμνηστική «κάρτα επιβίβασης», σαν ένα εισιτήριο όπως αυτά των αεροπλάνων. Θα μπορείτε να το κατεβάσετε αμέσως από την σελίδα που θα δώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button