ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νέα επένδυση στον ιατρικό τουρισμό! Νεφροπαθείς από όλο τον κόσμο στην Μύκονο!

Καλά νέα για τον ιατρικό τουρισμό στη χώρα μας! Έτοιμη να λειτουργήσει είναι η νέα Μονάδα Αιμοκάθαρσης Sea Dialysis Mykonos στη Μύκονο με επισκέπτες από όλο τον κόσμο!

Η Νέα Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Sea Dialysis

σκοπό έχει να φιλοξενήσει νεφροπαθείς από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να επισκεφτούν το νησί της Μυκόνου και τα γύρω νησιά των Κυκλάδων αλλά και τον τοπικό πληθυσμό.

Η Sea Dialysis είναι μέρος της πρώτης πλήρως εξοπλισμένης ιδιωτικής πολυκλινικής των Κυκλάδων, η οποία καλύπτει 18 Ιατρικές ειδικότητες, της SEA Medical Health Clinic.

 Η Πολυκλινική αποτελεί επένδυση της εταιρίας VNK Capital  

Η VNK Capital είναι μια ιδιωτική εταιρεία μετοχών (equity fund) η οποία επενδύει σε δυναμικούς τομείς της οικονομίας με επενδύσεις στους ακόλουθους τομείς όπως : Ιατρικός Τουρισμός, Γενικός Τουρισμός, Φαρμακευτικά προϊόντα, Προϊόντα & Υπηρεσίες Υγείας κλπ

Παρότι το ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολο λόγω Κορονοϊού, πέτυχαν πολύ νωρίς την έγκαιρη ανάρτηση των Υπηρεσιών σε Κλαδικούς διαδικτυακούς Κόμβους και παράλληλα με στοχευμένες διαδικασίες Μάρκετινγκ (παρακολουθώντας καθημερινά τα Παγκόσμια επιδημιολογικά δεδομένα) κατάφεραν να διαμορφώσουν σε ένα διάστημα 6 μηνών διψήφιο αριθμό Ιατρικών Τουριστικών Πρακτόρων, και ήδη να έχουν σχετικές προ-κρατήσεις για Ιούλιο μέχρι και Οκτώβριο 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ως καλό νέο, το πολύ δυνατό Marketing της εταιρίας το οποίο παρέλαβε την μονάδα εντός πανδημίας, δούλεψε σκληρά και κατάφερε πολύ νωρίς να βάλει την μονάδα στον Διεθνή Ορίζοντα του Ιατρικού Τουρισμού!

Το μυστικό της επιτυχίας του να γυρίσει την κρίση σε ευκαιρία εν μέσω πανδημίας, οφείλεται στις άμεσες και γρήγορες αποφάσεις του Management της Εταιρείας.

ιατρικό τουρισμό

Οι υπηρεσίες αιμοκάθαρσης συγκαταλέγονται στον άμεσο ιατρικό τουρισμό, αφού ένας νεφροπαθής θα πρέπει να εξασφαλίσει θέση για αιμοκάθαρση, ως προϋπόθεση για να επισκεφθεί την Ελλάδα. Γι αυτό και η Έναρξη Δραστηριοτήτων της Μονάδας Αιμοκάθαρσης Sea Dialysis Mykonos είναι ένα πολύ καλό για τη χώρα μας!

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button