ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα παιδική χαρά – Άλλη μια μικρή παραμυθούπολη στη Γλυφάδα!

Σύγχρονη, ασφαλής, ποιοτική, παραμυθένια η νέα παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Πελοποννήσου παραδόθηκε πανέτοιμη στους λιλιπούτειους “ενοίκους” της. Πρότυπη και φτιαγμένη με πολύ μεράκι και φαντασία, συνιστά μια ακόμα μικρή παραμυθούπολη.

“Ο νέος μας παιδότοπος στην συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Πελοποννήσου άνοιξε τις πόρτες του και ήδη τα παιδιά μας τον χαίρονται και τον απολαμβάνουν, ενώ έχουμε φροντίσει για όλες τις ανέσεις και για τους γονείς. Ήταν έτοιμος εδώ και καιρό, αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να την παρουσιάσουμε. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Αττικής για τη χρηματοδότηση της συγκεκριμένης παιδικής χαράς”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Πρότυπη και φτιαγμένη με πολύ μεράκι και φαντασία, συνιστά μια ακόμα μικρή παραμυθούπολη.

Και προσθέτει: “Θέλουμε να παρακαλέσουμε όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας, να τηρούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, να αποφεύγουμε το συνωστισμό. Αν πάτε σε μια παιδική χαρά της Γλυφάδας και είναι γεμάτη, να είστε σίγουροι ότι ελάχιστα λεπτά πιο πέρα θα υπάρχει μία άλλη παιδική χαρά της πόλης μας, σύγχρονη, πρότυπη και απολύτως ασφαλής”.

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button