ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νεαρός πλέκει υφαντά με βελονάκι για να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα του

Ο νεαρός André Müller ξεκίνησε να πλέκει υφαντά με βελονάκι για να μπορέσει να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του.

Όταν η μητέρα του διαγνώστηκε με βρεφική παράλυση (πολιομυελίτιδα), ο André Müller αντιμετώπισε αυτήν τη μεγάλη πρόκληση, φροντίζοντας την άρρωστη μητέρα του καθώς εκείνη πλέον δεν μπορούσε να εργαστεί.

Αυτό το αγόρι είναι μόλις 15 ετών και έπρεπε να ξαναφτιάξει τον εαυτό του για να εξασφαλίσει την ευημερία και των δύο, να πληρώσει το ενοίκιο, τα τρόφιμα και τα φάρμακα για τη Luciane, τη μητέρα του. Και οι δύο ζουν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στη Santa Catarina – Βραζιλία.Αυτά είναι τα πολύ περίπλοκα καθήκοντα του André, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τα εκπληρώσει. Χάρη στο ταλέντο του δημιουργώντας υφαντά με βελονάκι, αυτός ο νεαρός άνδρας κατάφερε να προχωρήσει και είναι αφοσιωμένος στην πώληση μοναδικών και απίστευτων κομματιών καθώς λαμβάνει ήδη παραγγελίες και από την Πορτογαλία.Ωστόσο, λόγω όλων των εξόδων που δημιουργούνται, ο André αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να μοιραστεί την ιστορία του για να λάβει βοήθεια. Ο έφηβος φρόντισε τη μητέρα του με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας το καλύτερό του εαυτό για να καλύψει τις ανάγκες της, αλλά η οικονομική κατάσταση τον ανάγκασε να ζητήσει βοήθεια.

Έτσι με τη βοήθεια του κόσμου και των social media κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα βοηθήσει αυτόν και τη μητέρα του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button