Νεογέννητο μωρό ξετρέλανε γορίλα σε ζωολογικό πάρκο

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα συγκινητικό βίντεο με μια γυναίκα σε ζωολογικό κήπο, που δείχνει το νεογέννητο μωρό της σε μία μητέρα γορίλα και αυτή “γοητεύεται” από την εικόνα.

Η Emmelina Austin, μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, επισκέφτηκε τον ζωολογικό κήπο Franklin Park στη Βοστώνη, για να δείξει στο νεογέννητο γιο της Canyon διάφορα ζώα. Όταν όμως έφτασε στους γορίλες, η Emmelina, κατάλαβε πως μια μητέρα γορίλα λάτρεψε πολύ γρήγορα το μωρό της.

Η Emmelina, όταν αντιλήφθηκε πως η μητέρα γορίλα με το όνομα Kiki, κοιτούσε το μωρό της με στοργή, αποφάσισε να πλησιάσει κοντά στο τζάμι για να δει ποια θα ήταν η αντίδραση του ζώου.

Η Kiki στο βίντεο φαίνεται να γοητεύεται στην εικόνα του μικρού βρέφους, ενώ αρχίζει να χαϊδεύει το τζάμι σαν να θέλει να αγγίξει το μωρό. Στη συνέχεια, η Kiki, φέρνει κοντά στο τζάμι ένα από τα δικά της μικρά, τον Pablo, δείχνοντάς τον στην Emmelina.

Το συγκινητικό βίντεο που τράβηξε ο σύζυγος της Emmelina, κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Youtube την Κυριακή και έχει ήδη περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -