ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Νία Βαρντάλος: Επιβεβαιώνει την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Η Νία Βαρντάλος επιβεβαίωσε τη δημιουργία της ταινίας μέσα από ένα βίντεο στο Instagram και μίλησε και για τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.

Τον Δεκέμβριο του 2019 και κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό Closer Weekly, η Νία Βαρντάλος δήλωσε ότι σκεφτόταν τη δημιουργία μιας τρίτης ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά», χωρίς να δώσει κάποια επιπλέον πληροφορία.

Πριν λίγες μέρες όμως η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως εξήγησε, υπάρχουν καλά νέα αλλά και άσχημα για τους θαυμαστές των ταινιών.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και ονομάζεται “Γάμος αλά Ελληνικά 3” (“My Big Fat Greek Wedding 3”). Και φυσικά, έχουμε καλέσει όλους τους ηθοποιούς (των δυο προηγούμενων φιλμ) και προσπαθούμε να προσλάβουμε πολλούς ακόμα», είπε η Νία Βαρντάλος που έχει ελληνική καταγωγή.

«Όμως αυτό που επίσης αληθεύει είναι το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σε διαδικασία γυρισμάτων. Είμαστε μια ανεξάρτητη παραγωγή και προφανώς οι ανεξάρτητες ταινίες δεν μπορούν να ασφαλιστούν. Με την ευκαιρία, αν γνωρίζετε κάποιον ο οποίος θέλει να ασφαλίσει μια ανεξάρτητη ταινία, σας προσκαλούμε σε αυτό τον γάμο και μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα. Και παρόλο που θέλω να συνεχίσω με τα γυρίσματα, γνωρίζω πολύ καλά ότι πολλές οικογένειες πασχίζουν να επιβιώσουν, άνθρωποι να ξαναβρούν τη δουλειά τους, χώρες κάνουν προσπάθειες να επανεκκινήσουν την οικονομία τους. Οπότε αυτό είναι ένα μικρό βήμα και ήθελα απλά να σας το εξηγήσω ώστε μερικοί από εσάς – αν και μου αρέσει ο ενθουσιασμός σας – να σταματήσουν ίσως να τηλεφωνούν στη μητέρα μου και να τη ρωτούν αν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην ταινία. Ναι, ο καθένας θα μπορούσε να συμμετάσχει, απλά πρέπει να ασφαλιστούμε», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στο τέλος του βίντεο, η Νία Βαρντάλος αποκαλύπτει στην ελληνική γλώσσα ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.

Δείτε την ανάρτησή της:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button