ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νίκησε τον καρκίνο η Ρενάτα του Πανιωνίου!

Η πιο ελπιδοφόρα αισιόδοξη είδηση

Νίκησε τον καρκίνο η Ρενάτα του Πανιωνίου! Η γνωστή φίλαθλος του Πανιωνίου Ρενάτα κατάφερε να κερδίσει μια άνιση μάχη, αυτή κόντρα στον καρκίνο.Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε στηρίξει τη Ρενάτα από την πρώτη στιγμή, όπως και εκείνες των Άρη και ΟΦΗ και τελικά έκανε το σημαντικότερο «διπλό» στη ζωή της, όπως ανέφερε.

Ο κόσμος τη γνώρισε μέσα από τα πανό στήριξης των οπαδών. Οι άνθρωποι στη Νέα Σμύρνη, οι δικοί της άνθρωποι, τη γνώριζαν από πριν. Η γενναιότητα της ψυχής της, το θάρρος της, το πείσμα της, είναι παραδείγματα προς μίμηση.

Σε δηλώσεις της στο τέλος Ιανουαρίου, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν έχεις καλή ψυχολογία, αυτός είναι ο εχθρός του καρκίνου. Εγώ το περνάω σαν να περνάω γρίπη. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Έτσι σκοπεύω να τον νικήσω και θα τον νικήσω».

Και τελικά το “τέρας” κοιμήθηκε! Νίκησε τον καρκίνο η Ρενάτα του Πανιωνίου!

Δείτε το μήνυμα της στο facebook…

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close