Ο Ανδρέας από την Κρήτη έκανε «δώρο ζωής» σε παιδάκι 3.5 ετών από την Τουρκία

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η ιστορία του Ανδρέα από την Κρήτη, που έγινε πρωτοσέλιδο αφιέρωμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ με ανταπόκριση από την Αθήνα και αναφέρεται στην δήλωση του εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα ότι ένας νέος άνδρας από την Κρήτη, ο Ανδρέας, θα γίνει δότης μυελού οστών σε έναν νέο από τα Άδανα της Τουρκίας, συγκίνησε τους Κρητικούς και όχι μόνο.

Η εφημερίδα περιγράφει την συγκινητική αυτή ενέργεια ως «Χείρα φιλίας από την Κρήτη στα Άδανα», σε μια εποχή που η πανδημία του κορωνοϊού έχει παραλύσει τη διεθνή κοινότητα.

Ο Έλληνας εθελοντής δότης μυελού, που είναι εγγεγραμμένος στη λίστα εθελοντών δοτών μυελού των οστών του “Οράματος Ελπίδα“, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, για την απόφασή του να γίνει δωρητής για το μικρό αγόρι από την Τουρκία.

«Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, δεν ρώτησα ούτε καν για ποιον πρόκειται στην αρχή. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω με αυτό τον τρόπο», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Πρόσφατα έμαθα κι εγώ ότι το παιδάκι αυτό είναι από την Τουρκία. Και ιδίως όταν έμαθα την ηλικία του, ότι είναι 3,5 ετών, πήγε το μυαλό μου στον μικρό μου γιο που είναι επίσης 3 ετών, οπότε καταλαβαίνετε αυτό άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή. Μπροστά στο να χαρίσεις ζωή ειδικά σε ένα μικρό παιδί, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο και κανένας κορωνοϊός».

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -