ΖΩΑ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κάνει γνωστή την περιπέτεια του Μαξ

Ο σκύλος που κακοποίησαν Τούρκοι και έγινε φύλακας άγγελος των Ελλήνων

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής του κόμματος και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε στον Έβρο, λόγω προγραμματισμένης ενημερωτικής επίσκεψης στα φυλάκια της περιοχής.

Εκεί όπως φαίνεται έκανε έναν νέο φίλο! Καθώς η αγάπη του για τα σκυλιά είναι γνωστή, δεν παρέλειψε να μας συστήσει το Μαξ και να μας πει την ιστορία του, περνώντας για μια άλλη φορά το μήνυμα ότι ο τετράποδος φίλος είναι φύλακας άγγελος για τον άνθρωπο.

Αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα όταν βουλευτές χαρακτηρίζονται από φιλοζωικά αισθήματα και ακόμη περισσότερο όταν υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων.

Μέσα από ένα tweet του ο κ. Λοβέρδος, που βρέθηκε στο Πύθιο του Έβρου, αποκαλύπτει την απρόσμενη συνάντηση που τον ξάφνιασε ευχάριστα και τον γέμισε συναισθήματα. Και εξηγεί:

Αυτός είναι ο Μαξ. Κακοποιημένος στο τουρκικό φυλάκιο ζήτησε και βρήκε καταφύγιο στο δικό μας στο Πύθιο του Έβρου. Από τότε έγινε φύλακας-άγγελος. Αν και θηρίο, απίστευτα γλυκός! Με δάγκωνε και με τράβαγε από το μανίκι συνεχώς ”.

Λοβέρδος

 

Το φυλάκιο στο Πύθιο του Έβρου βρίσκεται στη μεθοριακή γραμμή με την Τουρκία. Ο σκύλος κακοποιημένος και ταλαιπωρημένος σε τουρκικό φυλάκιο βρήκε θαλπωρή και αγάπη στο ελληνικό φυλάκιο, κι από τότε έγινε ακλόνητος προστάτης των Ελλήνων στρατιωτών. Τα ζώα ξέρουν να δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους…

Φροντίδα, σωστή εκπαίδευση και αγάπη χρειάζονται!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button