ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ο Bansky ζωγράφισε στο μετρό του Λονδίνου τα ποντίκια του και δημοσίευσε βίντεο (vid)

H παρέμβαση του Bansky στο μετρό του Λονδίνου για τον κορονοϊό και τη χρήση προστατευτικής μάσκας.

O Bansky «χτύπησε» στο μετρό του Λονδίνου, επιστρατεύοντας τα διάσημα ποντίκια του για να ενθαρρύνει τους επιβάτες να φορούν μάσκα για τον κορονοϊό.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο καλλιτέχνης στο Instagram, βλέπουμε έναν άντρα που πιστεύεται ότι είναι ο ίδιος ο Banksy, μεταμφιεσμένο σε επαγγελματία καθαριστή.

Το έργο, που ονομάζεται «If You Don’t Mask, You Don’t Get» (Εάν δεν βάλεις μάσκα, δεν μπαίνεις), δείχνει αρουραίους να φτερνίζονται, να φορούν μάσκες προσώπου, να πετούν κρατώντας αντί για αερόστατο μία μάσκα ή να κρατούν αντισηπτικό.

Στο τέλος του βίντεο, βλέπουμε τον άγνωστο άντρα, να γράφει το όνομα του καλλιτέχνη στην πόρτα του οδηγού του μετρό.

Η Transport for London (TfL) δήλωσε ότι το έργο αφαιρέθηκε «πριν από μερικές ημέρες» σύμφωνα με την «αυστηρή πολιτική κατά των γκράφιτι».

«Θα θέλαμε να προσφέρουμε στον Banksy την ευκαιρία να περάσει το μήνυμά για τους επιβάτες μας σε πιο κατάλληλη τοποθεσία» δήλωσε εκπρόσωπος της Transport for London.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button