ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Χρήστος Συμεωνίδης κυκλοφορεί την επιτυχία του καλοκαιριού «Τι Μεγάλη Εμπειρία»

Με ένα ρυθμικό τραγούδι, που σε ξεσηκώνει από την πρώτη στιγμή, κάνει δυναμικό come back o Χρήστος Συμεωνίδης.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τη ξεχωριστή χροιά, μάς παρουσιάζει το νέο της single, που έχει τίτλο «Τι μεγάλη εμπειρία». Το νέο τραγούδι του Χρήστου Συμεωνίδη είναι σε μουσική του ίδιου και σε στίχους του Βασίλη Μωϋσιάδη και αναμένετε να ξεσηκώσει μιας και αναμένετε να είναι η επιτυχία του καλοκαιριού.

Στο νέο του single o Χρήστος Συμεωνίδης δίνει τον καλύτερο του ερμηνευτικό εαυτό, βάζοντας τη σφραγίδα του σε ένα τραγούδι, που ο κόσμος θα το αγαπήσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Τι Μεγάλη εμπειρία» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, τη σκηνοθεσία του οποίου έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοπαλίδης και την Παραγωγή ανέλαβε ο Παντελής Καστανίδης.

Δείτε το videoclip:


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button