ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Λειψών τραγουδά ιταλικά στο νέο μουσικό βίντεο κλιπ του Δήμου και ρίχνει το youtube!

Il carretto passava e quell'uomo gridava, "Gelati"...

Ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος τραγουδώντας το διαχρονικό Ιταλικό τραγούδι «I giardini di Marzo» καλεί τον κόσμο να γνωρίσει τους Λειψούς και εκθειάζεται από την κορυφαία Ιταλική εφημερίδα La Repubblica!!!

Ο κ. Μάγγος που μας εκπλήσσει συχνά με τα καλλιτεχνικά του ταλέντα, αυτή τη φορά τράβηξε τα βλέμματα και των Ιταλών! Αυτά είναι τα “διαμαντάκια” της Αυτοδιοίκησης!!!

Με πρωτοβουλία του Δήμου, ο Δήμαρχος Λειψών κινητοποίησε τον κορυφαίο σκηνοθέτη δεκάδων μουσικών video clip της Ελληνικής δισκογραφίας Γιώργο Γκάβαλο.

Ο Γιώργος Γκάβαλος πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του για τη δημιουργία του εξαιρετικού βίντεο κλιπ με καλοκαιρινή διάθεση, που ήδη έχει χιλιάδες προβολές στο YouTube!  

Στο βίντεο κλιπ ακούγεται το διαχρονικό Ιταλικό τραγούδι «I giardini di Marzo» που εκτελεί μοναδικά το συγκρότημα ΕΜΜΕΛΟΝ και που ερμηνεύει ο ίδιος ο Δήμαρχος Λειψών μαζί με την Μαρίνα Μανωλάκου.

Ο Δήμος Λειψών προχώρησε στη δημιουργία αυτού του βίντεο κλιπ για να προβάλει με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο (με τη συμμετοχή στο τραγούδι του Δημάρχου Φώτη Μάγγου) τις απαράμιλλες ομορφιές του νησιού και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των εν δυνάμει επισκεπτών του μέσα από ένα ευχάριστο και συγκινητικό μουσικοοπτικό ταξίδι!!!

Απολαύστε το:

E ho nell’anima
In fondo all’anima
Cieli immensi, e immenso amore
E poi ancora, ancora amore, amor per te…

Εντυπωσιακό είναι το νέο εκτενές αφιέρωμα της κορυφαίας Ιταλικής εφημερίδας La Repubblica για το νησί της Θεάς Καλυψούς! Το αφιέρωμα https://www.repubblica.it φέρει τον τίτλο, «Το βίντεο κλιπ του Δημάρχου Λειψών που τραγουδά και καλεί τους τουρίστες στο νησί!»

Η σπουδαία ταξιδιωτική συντάκτρια κυρία Valentina Tosoni εμπνέεται από τις μελωδίες του διαχρονικού Ιταλικού τραγουδιού «I Giardini di Marzo» που ερμηνεύει ο Δήμαρχος των Λειψών κ. Φώτης Μάγγος με τη ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαρίνα Μανωλάκου και  μεταφέρει  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αύρα και τη γοητεία που εκπέμπουν οι Λειψοί στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας με τους εκατομμύρια αναγνώστες.

Η δημοσιογράφος περιγράφει τον προορισμό ως έναν ανεπιτήδευτο πανέμορφο προορισμό που η απόσταση και ο χρόνος που χρειάζεται να φτάσει κανείς από την Ιταλία αντισταθμίζεται πλήρως από τους αυθόρμητους και γνήσιους ντόπιους, τα αξέχαστα κρυστάλλινα νερά  το φυσικό φως και τη θετική ενέργεια.

Αναφέρει μάλιστα πως διάσημοι Ιταλοί έχουν προτιμήσει στο παρελθόν τους Λειψούς για το γάμο τους, ενώ το νησί αποτελεί παράδεισο για τους φίλους της ιστιοπλοΐας. Το άρθρο αναφέρει πως παρά τις ασφυκτικές συνθήκες που δημιούργησε  η πανδημία, το νησί κατάφερε να επιβιώσει και να προσαρμοστεί.  Ωστόσο υπό την σκιά μίας νέας ιδιαίτερης σεζόν που θα ακολουθήσει, ο Δήμαρχος όπως αναφέρεται στο άρθρο, αποφάσισε να επιστρατεύσει τις καλλιτεχνικές του ικανότητες για να συμβάλει στην προβολή του τόπου του που απεικονίζεται με τον πλέον δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο!  Σύμφωνα με την κυρία Tosoni, το βίντεο κλιπ αποτελεί ένα πρώτης τάξεως κάλεσμα στο εξωτικό νησάκι των Δωδεκανήσων για τους Ιταλούς που υπό κανονικές συνθήκες επιλέγουν χωρίς δεύτερη σκέψη τους Λειψούς για τις θερινές διακοπές τους!


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button