ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος μπήκε σε κάθε σπίτι – ρίζωσε σε όλων τις καρδιές!

Τον αποκαλούν «Δήμαρχο της καρδιάς τους» και ο Περικλής Μίγδος με την καθημερινή του στάση, όχι μόνο τους δικαιώνει αλλά και τους εκπλήσσει συνεχώς θετικά και ευχάριστα!

Μονίμως δίπλα στους κατοίκους του δήμου του! Στην κυριολεξία μπήκε μέσα στα σπίτια όλων των δημοτών και ρίζωσε στις καρδιές τους. Εμπνέει τους νέους και είναι δίπλα στους ηλικιωμένους ακόμη και εν μέσω πανδημίας του κορωνοιού! Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα είναι πρότυπο ομοψυχίας, συνεννόησης και αλληλεγγύης, συμπληρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης οικογένειας.

Παρακολουθώντας τη στάση του και τη συμπεριφορά του πριν και μετά τις εκλογές συνεχώς και μέχρι σήμερα, τις δράσεις και τις διεκδικήσεις του, καθώς επίσης τους σχεδιασμούς και τα πλάνα του Δήμου του, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα νέο μοντέλο Δημάρχου, μια ασταμάτητη μηχανή που αγαπάει αυτό που κάνει και που η δύναμη του πηγάζει μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις και την αγάπη για τον τόπο του.
Μίγδος
Στις δυσκολίες και στα προβλήματα που βιώνει σήμερα η κοινωνία μας… με όπλο του το χαμόγελο, πόρτα πόρτα ανυψώνει το ηθικό των δημοτών του και αφού έχει εξασφαλίσει την εξαιρετική απόδοση όλων των υπηρεσιών του Δήμου του μέσα από την ευσυνείδητη στάση όλων των “συνεργατών του” όπως αποκαλεί παντού τους εργαζόμενους του Δήμου και έχοντας άριστες σχέσεις συνεργασίας με τους υπόλοιπους αιρετούς, μεταφέρει και περνάει στους δημότες ελπιδοφόρα μηνύματα και θετική διάθεση επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα παραγωγικό έργο για τον Δήμο του.
Μίγδος
Ηγείται ενός ιστορικού Δήμου με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και φυσικό κάλλος μοναδικό και με ανθρώπους εργατικούς, τίμιους και αυθεντικούς, έχοντας κύριο χαρακτηριστικό τους το ηπειρώτικο στοιχείο της φιλοξενίας και την υπερηφάνεια τους.
Ενός Δήμου που φέρνει το όνομα του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης Γεωργίου Καραϊσκάκη!

Οι σχέσεις και οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται καθημερινά μεταξύ των δημοτών και του Δημάρχου αναδεικνύουν και πιστοποιούν την ομοψυχία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη κάνοντας πράξη τα τελευταία λόγια του Καραϊσκάκη «Να είσαστε μονιασμένοι για να βαστάξετε την Πατρίδα».
Μίγδος
Με πολλά έργα ενταγμένα σε ευρωπαϊκά προγράμματα, με έργα εν εξελίξει, με έργα δημοπρατημένα, με έργα προς δημοπράτηση, με συνεχείς εγκρίσεις και διεκδικήσεις νέων έργων. Διατηρώντας χρόνια και ενδυναμώνοντας συνεχώς αυτή τη μοναδική σχέση αγάπης με τους δημότες του, ο Περικλής Μίγδος εκλέχτηκε άξια με ποσοστό ρεκόρ στις εκλογές και φυσικά δικαίως οι δημότες του τον αποκαλούν «Δήμαρχο της καρδιάς τους».

Κλείνουμε με τα λόγια (ακριβώς όπως τα είπε) μια γιαγιά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη: «Καλό παιδί και καλός Δήμαρχος. Τον αγαπάμε. Δεν πστεύω να το χει να πάει πθενά αλλού»!
Μίγδος

Δείτε ακόμη:

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button