Ο Δήμαρχος που εμπνέει τα νέα παιδιά ενώ ταυτόχρονα είναι ο αγαπημένος της τρίτης ηλικίας!

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Περικλής Μίγδος – Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη. 

Εμπνέει τα νέα παιδιά ενώ ταυτόχρονα είναι ο αγαπημένος της τρίτης ηλικίας!

Περικλής Μίγδος

Η μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του, το δέσιμο με τους δημότες του και η αναμφισβήτητα εξαιρετική του παρουσία στην πρώτη του θητεία, δικαίως τον κατέταξαν στους εκλεγμένους Δημάρχους με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά από την πρώτη Κυριακή (73%)!

Περικλής Μίγδος

Παρακολουθώντας τη διαδρομή του στα πρώτα βήματα της δεύτερης του θητείας, μας δίνει την εντύπωση μιας ασταμάτητης μηχανής, ενός μοντέλου Δημάρχου που αλλάζει τα δεδομένα και πρεσβεύει το νέο!

Περικλής Μίγδος

Η εικόνα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη βελτιώνεται συνεχώς, οι δημότες το εκτιμούν και το χαίρονται. Ο ιστορικός αυτός Δήμος παίρνει την θέση που του αξίζει στο χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Περικλής Μίγδος

Εκείνο που μέσα σε όλα τα θετικά του συγκεκριμένου Δημάρχου ξεχωρίζει και πραγματικά προκαλεί θαυμασμό είναι η σχέση του με τους ανθρώπους των χωριών του Δήμου του!

Εμπνέει, καθοδηγεί, σέβεται αλλά και ακούει τα παιδιά κάθε ηλικίας. Μαζί τους σχεδιάζει, συνεργάζεται και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις με σκοπό όχι μόνο την βελτίωση της εικόνας του Δήμου αλλά και την δημιουργία πνεύματος συλλογικότητας και εθελοντισμού!

Ταυτόχρονα είναι ο αγαπημένος Δήμαρχος της τρίτης ηλικίας! Δίπλα τους καθημερινά, έξω από την πόρτα τους, στην αυλή τους, δίπλα στο τζάκι αλλά και στο κρεββάτι του Νοσοκομείου.

Στάση ζωής για τον ίδιο, ο οποίος συνεχίζει με την ίδια διάθεση, τον ίδιο ζήλο και χωρίς να αλλοιωθεί ή επηρεαστεί ο χαρακτήρας του από το μέγεθος της νίκης και τη δύναμη της εξουσίας…

Δρα πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και με μοναδικό σκοπό την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών του αλλά και την επιστροφή της ευημερίας και χαράς σε κάθε σπίτι του ορεινού Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Χαρακτηριστικά στοιχεία της προσωπικότητας του Δημάρχου κατά τον Περικλή Μίγδο αποτελούν η ανθρωπιά και το συναίσθημα!

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη είναι δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δείτε ακόμη:

Περικλής Μίγδος, ο «Δήμαρχος της καρδιάς μας»

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -