Ο Δήμος Παλλήνης θα διοργανώσει την δεύτερη «Πορεία της Γαλιλαίας»

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμος Παλλήνης θα έχει την τιμή να διοργανώσει τη δεύτερη «Πορεία της Γαλιλαίας» που θα διεξαχθεί το 2023, έχοντας ως στόχο τη στήριξη του έργου της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» για ασθενείς με καρκίνο που ιδρύθηκε και  λειτουργεί από  την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Η απόφαση ελήφθη στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, στην έδρα της «Γαλιλαίας», στα Σπάτα, υπό τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαο, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και των Δημάρχων Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου, Σπάτων-Αρτέμιδας, Δημήτρη Μάρκου, Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελου Μπουρνούς, Παιανίας , Ισίδωρου Μάδη, Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνου Αλαγιάννη, Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου και Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά.

Ο Δήμος Παλλήνης κι όλοι οι Δήμοι των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Νικολάου, για να στηρίξουν το έργο της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας που λειτουργεί από το 2010, να τονίσουν την ανάγκη δημιουργίας κι άλλων τέτοιων μονάδων καθώς και να βοηθήσουν ώστε να γίνει θεσμός η «Πορεία της Γαλιλαίας», που θα διοργανώνεται κάθε χρόνο, εκ περιτροπής από τους 8 Δήμους της περιοχής.

Ο Δήμος Παλλήνης ανέλαβε τη σκυτάλη από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, στον οποίο πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Ιουνίου, οι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης της πρώτης Πορείας της Γαλιλαίας».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -