Ο Δήμος Σύμης θα αποκτήσει δικό του τελεφερίκ

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμος Σύμης θα αποκτήσει τελεφερίκ αφού η μελέτη είναι σχεδόν έτοιμη για την κατασκευή του, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

«Δεν θα είναι δύο τα βαγόνια, αλλά πυλώνας. Σε καμία περίπτωση δεν χαλάει η εικόνα του οικισμού. Θα είναι ένα βαγόνι που θα μπορεί να μεταφέρει τέσσερα άτομα και 300 κιλά και από πίσω άλλο θα ακολουθεί ένα δεύτερο βαγόνι που θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 600 κιλά. Αυτή η ομορφιά που έχει η Σύμη, πληρώνεται» είπε ο κ. Παπακαλοδούκας.

«Αυτός ο πανέμορφος αμφιθεατρικός οικισμός που είναι χτισμένος πάνω στα βράχια, δεν είναι εύκολο να εξυπηρετηθεί. Δεν είναι εύκολο να έχεις το σπίτι σου εκεί. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά ή να μεταφέρεις οικιακές συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια κλπ. Γενικά είναι πολύ δύσκολη η ζωή για τους μόνιμους κατοίκους που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα σπίτια τους. Και για μας για την αποκομιδή των απορριμμάτων υπάρχει δυσκολία» ανέφερε για το τελεφερίκ σύμφωνα με τη realvoice995.gr.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -