Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου έχει προγραμματίσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) από τις 10:00 έως τις 14:00.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με προγραμματισμένα ραντεβού κάθε 15’ προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να καλέσουν από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου (από τις 10:00 έως τις 14:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής) στα τηλέφωνα  213 2019921 και 213 2019934 προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού.

Τέλος, ενημερώνουμε πως το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την 292.1-11-2021 απόφαση του ψήφισε ολοκληρωμένο κανονισμό λειτουργίας ομάδας εθελοντών αιμοδοτών η οποία θεσμοθετεί τη λειτουργία της εθελοντικής δράσης και τη διαχείριση των αποθεμάτων. 

 

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -