ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο δίσκος που ακούγεται, ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ και ανθίζει! Ελληνίδα τραγουδοποιός στο Μεξικό στέλνει τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ δίσκο της ΔΩΡΕΑΝ στα σπίτια των ακροατών της στην Ελλάδα

Η τραγουδοποιός – περιηγήτρια Στέλλα Παππά ετοίμασε ένα δώρο που θα στείλει από το Μεξικό, δωρεάν στις πόρτες των φίλων και ακροατών της στην Ελλάδα! Πρόκειται για έναν οικολογικό δίσκο από ανακυκλωμένο χαρτί με σπόρους, τον οποίον όσοι λάβουν θα μπορούν να τον ακούσουν και εν συνεχεία να τον φυτέψουν ώστε να ανθίσουν πράσινες ντοματιές στις γλάστρες των μπαλκονιών τους.

Η κίνηση της να διαμοιράσει τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Λούλου” αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης σε όσους τη στήριξαν μέσω crowdfunding για την ολοκλήρωση του νέου της album με τίτλο “Όλα τα σουαρέ του κόσμου”.

Ένας δίσκος από ανακυκλωμένο χαρτί και σπόρους πράσινης ντομάτας, που ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ και τέλος ΑΝΘΙΖΕΙ. Διαθέσιμος για ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στο σπίτι στους 100 πρώτους τυχερούς ακροατές της Στέλλας Παππά.

 

Για άλλη μία φορά απεδείχθη ότι η τέχνη υπερβαίνει όρια και σύνορα. Μετά από έκκληση της τραγουδοποιού Στέλλας Παππά από το Μεξικό μέσω πλατφόρμας crowdfunding, το κοινό στήριξε την έκδοση του νέου της project «Όλα τα Σουαρέ του Κόσμου» καλύπτοντας κατά 109% (!!) το στόχο συγκέντρωσης χρημάτων για την ολοκλήρωση του.

Η Στέλλα για να ανταποδώσει την καλοσύνη των ακροατών της, τους κάνει δώρο τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Λούλου» σε μία πρωτόγνωρη για τα μουσικά δεδομένα μορφή. Ένας δίσκος που κυριολεκτικά ακούγεται, φυτεύεται και ανθίζει! Το συγκεκριμένο album έρχεται στη μορφή ενός μίας κάρτας από ανακυκλωμένο χαρτί με σπόρους πράσινης ντομάτας. Η Στέλλα δίνει μαζί και τη συνταγή για σπιτικές “τσιλακίλες” για να μαγειρευτούν αυτές οι ντομάτες, όταν έρθει η ώρα τους!

Οδηγίες για την ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή του δίσκου:

 Οι πρώτοι 100 ακροατές που θα δώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα μέσα στο link, θα παραλάβουν την κάρτα με το δίσκο στο σπίτι τους. Πάνω της υπάρχει το τυπωμένο QR code του album. Εφόσον το σκανάρουν, ο δίσκος θα κατεβαίνει ψηφιακά από κρυφή τοποθεσία και στην συνέχεια η κάρτα, η οποία φέρει σπόρους, μπορεί να φυτευτεί σε γλάστρα, για να φυτρώσει ένα εξωτικό φυτό και η μουσική να ανθίσει στο ίδιο τους το σπίτι.

Πατήστε εδώ για να παραλάβετε το δίσκο σπίτι σας. Οι πρώτοι 100 τυχεροί θα αποκτήσουν το δώρο της Στέλλας.

www.stellapapa.com

 

Σχετικά με τον δίσκο της «Λούλου» η ίδια η τραγουδοποιός εξηγεί:

 «Η Λούλου ήταν μία πολύ άγρια γάτα, που έμενε με δυο φίλες μου στα Εξάρχεια… Κάθε φορά που η πόρτα του διαμερίσματος άνοιγε, η Λούλου έτρεχε γρήγορα προς τα εκεί. Έλεγες: «τώρα θα το σκάσει»! Αυτή όμως φρέναρε απότομα μπροστά στο κενό που άφηνε η μισάνοιχτη πόρτα και έμενε εκεί ακίνητη να κοιτάζει με τρόμο το ενδεχόμενο της ελευθερίας της.. Γιατί η Λούλου αδυνατεί να το σκάσει; Τι την εμποδίζει να ζήσει πραγματικά ελεύθερη και φοβάται να κάνει το βήμα προς το κενό της πόρτας; Η μορφή της Λούλου με στιγμάτισε. Ξεκίνησα να ηχογραφώ “το τανγκό της Λούλου” κι έπειτα ακολούθησαν και άλλα τραγούδια. Τρία χρόνια μου πήρε η ηχογράφηση αυτού του δίσκου που πήρε δικαίως το όνομα της…  Όταν ο δίσκος ήταν πια έτοιμος, κατά έναν περίεργο τρόπο, δεν ήμουν πια η Λούλου! Είχε έρθει η ώρα να διαβώ το κατώφλι της πόρτας, να ξεκινήσω το μεγάλο ταξίδι, να βγω στο φως. Σας την χαρίζω με χαρά και υπερηφάνεια!»

Αντί επιλόγου:

Η Στέλλα Παππά θεωρεί πως οι γιορτινές μέρες είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσει την εκτίμηση της προς όσους την στήριξαν στο καλλιτεχνικό της ταξίδι. Η ίδια πιστεύει πως η τέχνη ενώνει τους ανθρώπους πέρα από τα σύνορα, ακόμα και όταν τα εμπόδια της ζωής φαίνονται αξεπέραστα. Για αυτό και προσφέρει το δίσκο της σε όσους μπορεί, με την ελπίδα πως θα ανθίσουν αμέτρητα χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων της και λουλούδια στις γλάστρες τους.

 

Υποστήριξε και εσύ τη Στέλλα Παππά μέσω της σελίδας της στο Patreon

https://www.patreon.com/Stellapapa

 

Ακολουθήστε τη Στέλλα στα Social Media

Facebook | Instagram | Website


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button